De verborgen functies van de piramides!

7 jul

Over de hele wereld bevinden zich bouwwerken die ons mensen verbazen. Van een aantal snappen we niet waarom ze er zijn en tot op dit moment hebben wij niet de technologie om ze na te bouwen. Een beperkt aantal voorbeelden van dergelijke bouwwerken zijn de Mohai op Paaseiland, de ruines van Puma Punku in Bolivia, Stonehenge in Engeland en natuurlijk de piramides. Veel van deze bouwwerken bevinden zich op onmogelijke plaatsen en zijn gemaakt van materiaal wat in de ruime omtrek niet te vinden is. Archeologen proberen er zoveel mogelijk een verklaring voor te geven, maar eigenlijk snappen we het gewoonweg niet. Laten we eens even inzoomen op de piramides.

De Piramides

De bekendste zijn natuurlijk de piramides in Egypte. Maar over de hele wereld zijn piramides gevonden, Midden Amerika, China en Bosnie recentelijk nog, dus het valt moeilijk toe te schrijven aan een bepaalde beschaving. Er zijn er zelfs op de bodem van de zee gevonden bij de Florida Keys.

Maar wat men ons wil laten geloven is dat de piramide van Cheops, de grootste bij Gizeh in Egypte in 20 jaar tijd is gebouwd, de stenen uitgehouwen zijn met simpele gereedschappen en dat deze op boomstammen tegen een ruim 100 meter hoge helling zijn opgeduwd. Volgens wikipedia bevat deze piramide 2,3 miljoen stenen, met een gemiddeld gewicht van 2.500 kilo.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Piramide_van_Cheops

Bij elkaar is dat dus bijna 6 miljoen ton (!) aan stenen. Alleen deze cijfers zijn al aanleiding je af te vragen of de huidige theorie over de bouw wel klopt. Want als je 2,3 miljoen deelt, door 20 jaar en vervolgens door 365 dagen, dan moeten die Egyptenaren per dag 315 stenen van 2.500 kilo hebben uitgehouwen uit de steengroeve, netjes afgewerkt met strakke randen, verplaatst naar Gizeh en ze daar hebben opgestapeld tot uiteindelijk een hoogte van 144 meter. Per dag dus he, 315 x 2.500 kilo is 787 ton per dag! Volgens mij kunnen wij dat vandaag de dag niet eens. En wat zo apart is, wat voor beschaving bestond er voor de Egyptenaren? Ik bedoel, uit het niets bedenkt een farao dat ze een knots van een graf moeten bouwen in een pyramidevorm? Met alle bijzonderheden qua locatie, afmetingen en verwijzingen naar de sterrenhemel? Wat mij betreft is de huidige theorie bij lange na niet in staat om deze bouwwerken te verklaren. Maar de vraag is of het wel de bedoeling is geweest om als graf te dienen? Want de piramidevorm blijkt allemaal bijzondere eigenschappen te hebben.

Piramides en hun energie

Wetenschappelijk onderzoek naar de piramidevorm en de vreemde verschijnselen die hier binnen optreden heeft nooit het grote nieuws gehaald. En dat is raar, want de uitkomsten hiervan moedigen zeker aan tot verdergaand onderzoek. Wat mee kan spelen is dat het veelal wetenschappelijk onderzoek uit Rusland betreft, wat over het algemeen weinig bekendheid krijgt. Gelukkig is er wel een organisatie inmiddels die hier mee bezig is. Via bijgevoegde link kom je op hun website

http://www.gizapyramid.com/

Grondlegger van dit onderzoek is Dr. Anatoli Golod. Op de website zijn een aantal resultaten weergegeven en deze zijn ronduit verbluffend. De onderzoekers bouwden kleine piramides om een aantal proeven uit te voeren.  Als maar de helft van deze verschijnselen werkelijk optreden dan nog is het zeker de moeite om hier verder onderzoek naar te doen. Ik zal een aantal voorbeelden hier weergeven:

– zaden groeien sneller binnen de piramide

– immuunsystemen van organismen verbeterden significant en het herstel van weefsel gaat sneller

– Een naburige russische legerbasis signaleerde op de radar een energiekolom die verschillende kilometers hoog was.

– Medicijnen die een poosje in de piramide hadden gelegen hadden een versterkte werking en een afname van bijwerkingen

En de lijst gaat nog verder. En dan te bedenken dat deze verschijnselen zich voor deden bij een piramide van 22 meter hoog en dat de effecten sterker werden naarmate er hogere piramides werden gebruikt. De theorie zou dus kunnen zijn dat de piramidevorm bepaalde energien kanaliseert waardoor er positieve versterkende effecten optreden binnen de piramide en in de omgeving. En als dat de werkelijke functie van de piramides is, verklaart dat ook waarom deze over de hele wereld gevonden worden. De vraag blijft alleen wie degenen waren die dit al wisten en de technologie hadden om piramides van dergelijke grootte te bouwen?

En als dit een middel kan zijn om de wereld te verbeteren, waarom steken we hier dan niet meer tijd, geld en energie in?! Daar ga ik maar eens over filosoferen als ik ga kamperen in mijn piramidevormige tentje!

Plaats een reactie